Kreu / Njoftime & Të reja / Tor per Gazetare dhe Fotografe , Young With a Voice Project

Tor per Gazetare dhe Fotografe , Young With a Voice Project

6927975186_24ded7e347_z

BKTF COALITION hap thirrjen per Gazetare dhe Fotograf në kuadër të projektit Young With a Voice.

Kandidatët duhet të kenë aftësi të shkëlqyera në shkrimin e historive me një gjuhë të thjeshtë për audiencën ( shqip dhe anglisht).

Deadline i aplikimit me 05 Maj 2016,

Për informacion më të plotë dhe të detajuar lexoni Tor në linkun e mëposhtëm;

YWaV_ToR_journalist & photojournalist (1)(1)

Check Also

Roma Community in Shkoze area

News on Roma Community in Shkoze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.