Kreu / Njoftime & Të reja

Njoftime & Të reja

January, 2017

 • 16 January

  Thirrje për Koordinator- Koalicioni BKTF

  Koalicioni BKTF i themeluar në vitin 2003, është një organizatë  e përbërë prej 20 organizatash jo fitimprurësë, kombëtarë dhe ndërkombëtarë, i cili ka si mision të tij, mbrojtjen e fëmijëve shqiptarë nga të gjitha format e dhunës, neglizhimit, shfrytëzimit dhe abuzimit në Republikën e Shqipërisë nëpërmjet: Advokimit dhe lobimit në …

 • 16 January

  BKTF publikon për herë të parë, Indeksin e Mbrojtes së Femijëve ne Shqipëri

        Indeksi i Mbrojtjes së Fëmijës është një mekanizëm i pavarur per matjen e reformave të vendit në fushën e mbrojtjes së fëmijëve, në përputhje me Konventën e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Fëmijës (KDF). Indeksi i Mbrojtjes së Fëmijës nxjerr në pah se si Shqipëri performon …

May, 2016

 • 19 May

  DEKLARATE PER SHTYP

  Koalicioni BKTF, Duke marre shkas nga publikimi i djeshem dt 18 Maj 2016, i ngjarjeve ne Qendren Rezidenciale te Shkodres, leshon kete deklarate:

April, 2016

 • 18 April

  Tor per Gazetare dhe Fotografe , Young With a Voice Project

  BKTF COALITION hap thirrjen per Gazetare dhe Fotograf në kuadër të projektit Young With a Voice. Kandidatët duhet të kenë aftësi të shkëlqyera në shkrimin e historive me një gjuhë të thjeshtë për audiencën ( shqip dhe anglisht). Deadline i aplikimit me 05 Maj 2016, Për informacion më të plotë dhe të detajuar …

March, 2016

 • 15 March

  Roma Community in Shkoze area

  News on Roma Community in Shkoze

 • 15 March

  TOR per dy eksperte te jashtem

  Thirrje per dy eksperte te jashtem, per projektin me titull: “Qendër e qëndrueshme komunitare shumë-funksionale (QKShF) për grupe vulnerabël në Njësinë Bashkiake nr. 4 dhe nr. 8 në Tiranë”, nga ARSIS NGO, SHKEJ, dhe Rome Ushten, nje projekt i mbeshtetur nga Bashkimi Europian nepermjet fondeve IPA. Me poshte gjeni TOR: …

September, 2015

October, 2013

 • 1 October

  Raporti Periodik Universal

  Në 15 shtator 2013 koalicioni BKTF dorëzoi Raportet Periodik Universal (UPR Report) pranë Komitetit të Gjenevës për këtë mekanizëm, të shkruar nga anëtarët e koalicionit dhe të rinjtë pjesë e grupit advokues të BKTF. Në këtë raport trajtohen tema si puna e fëmijëve, dhuna ndaj fëmijëve, fëmijët më aftësi ndryshe, …

June, 2013

 • 17 June

  JO Punës së Fëmijëve : Ajo mohon FËMIJËRINË!

  Nesër në 12 Qershor koalicioni BKTF organizon konferencën “JO punës së fëmijëve: Ajo dëmton FËMJËRINË!” në kuadër të ditës botërore kundër punës së fëmijëve, ora 09: 30, Hotel Tirana International Salla Teuta. Kjo ditë u prezantua për herë të parë nga Organizata Ndërkombëtare e Punës (ILO) në vitin 2002 për …

 • 12 June

  10 vjet koalicioni Bashkë për Kujdesin Tërësor të Fëmijëve

  Sot në 19 Shkurt 2013, koalicioni BKTF “Bashkë për Kujdesin Tërësor të Fëmijëve ” feston 10 vjetorin e krijimit të tij. Koalicioni BKTF ka qëllim të advokojë dhe lobojë në mbrojtjen e fëmijëve shqiptarë nga të gjitha format e dhunës, neglizhimit, shfrytëzimit dhe abuzimit, bazuar në Konventën e të Drejtave …